Webmail Webmail Linkuri utile :: Contact Contact
Home :: S.G. Sakura :: Cluburi :: Parteneri :: Proiecte :: Galeria foto :: Publicatii :: Shop :: Anunturi
:: Cluburi de Ju Jitsu
:: Dezvoltare
:: Cluburi partenere
:: Colaborari diverse
Consiliul Judetean Mures

Consiliul Local Mures
CONCEPTE DE DEZVOLTARE

TERMEN SCURT / TERMEN MEDIU / TERMEN LUNG

Pentru fiecare dintre aceste concepte de dezvoltare sunt elaborate studii de fundamentare si oportunitate care in continut analizeaza situatiile de impact, indicatorii, masurile de implementare, efectele, previziunile pe termene, efortul financiar, resursele umane, etc.

Elaborarea acestor concepte de dezvoltare este rodul colaborarii mai multor structuri sportive si a analizelor efectuate in timp privind mobilitatea si dezvoltarea structurilor sportive de drept privat in contextul international.

1. Promovarea conceptului de personalizare a Departamentului de Ju Jitsu din cadrul Federatiei Romane de Arte Martiale prin adoptarea unui logo reprezentativ

- Organizarea unei expuneri si a unei dezbateri publice in cadrul cluburilor de ju jitsu pentru adoptarea logo-ului dintr-un numar de variante preselectate (minim 4 propuneri finale).

2. Descentralizarea pe regiuni a conceptului de organizare a Departamentului de Ju Jitsu din cadrul FRAM

- Organizarea unor Birouri Teritoriale Regionale pentru coordonarea, consilierea si indrumarea cluburilor sportive.

3. Organizarea de competitii Regionale

- Organizarea de Campionate Regionale pentru calificarile la Campionatele Nationale organizate de FRAM.
- Organizarea de Cupe Regionale sub patronajul FRAM .
- Organizarea de Cupe locale sub patronajul Cluburilor sportive sau a diferitilor sponsori.

4. Organizarea de forum-uri in organizare regionala sau nationala

- schimburi de experienta la nivelul conducatorilor de cluburi, coordonatorilor de programe, directoriilor financiari, etc., cu tematica generala sau speciala.

5. Organizarea de schimburi de experienta pe domeniul tehnic, cu participarea diferitelor stiluri de arte martiale (judetean, regional, national)

- in organizare judeteana, regionala, nationala

6. Organizarea unor workshop-uri/ateliere de lucru in vederea stabilirii de prioritati in vederea cresterii capacitatilor tehnice ale sportivilor, instructorilor, antrenorilor, arbitrilor in perioadele de cantonament si nu in cele estivale.

- in domeniul tehnic cu cuprinderea tehnicilor pe grade definite (Ex.: predare/studiere tematica a tehnicilor pentru sportivii de gradul centurilor galben si portocoliu, pregatirea sportivilor pentru sesiunea de examinari pentru centura portocalie, pregatirea unitara pentru campionat duo-demonstrativ/fighting la nivelu gradelor de studiu)

7. Organizarea unui grup de lucru in vederea armonizarii unei programe de studiu unitare (minime) si elaborarea unei programe de examinari in concordanta cu prevederile tehnice a regulamentelor internationale la care FRAM este semnatara

- necesitatea unei programe de studiu unitare minime cu concretizarea pe grade kyu/dan ( in prezent studiul artelor martiale/ju jitsu se efectueaza pe sistemul a cel putin 6 scoli)
- necesitatea elaborarii unei programe unitare de examinari in concordanta cu prevederile internationale la care FRAM este parte si a unor examinari regionale (sub organizarea si patronajul cluburilor sportive pentru gradele de pana la 1 kyu – inclusiv) si nationale (sub organizarea cluburilor si patronajul FRAM pentru gradele de la + 1 dan)

8. Pregatirea sistemului de resurse umane prin dezvoltarea unei retele de promovare a sportului in randul tinerilor (prin intermediul unitatilor de invatamant, partenerilor, mass-media, etc.)

- identificarea unor sportivi cu talente reale in arte martiale (ju jitsu) avand locatii in diferite regiuni ale tarii si promovarea acestora in vederea dezvoltarii scolilor de arte martiale de drept privat.
- dezvoltarea, incurajarea si sprijinirea deschiderii de noi cluburi de drept privat in regiunile din Romania, organizarea structurilor in prima etapa ca entitati afiliate iar mai apoi ca entitati sportive independente.

  Powered by: MEDIAEXPERT